KICK OFF 2023 plný vízií a cieľov

Domov / Blog / KICK OFF 2023 plný vízií a cieľov
03.04.2023 4 min. Interné aktivity

Ale ten čas letí, že?

Náš milovaný InterWay sídli v troch mestách na Slovensku. To už asi viete, no opakovanie je predsa matka múdrosti. Pobočku máme v Žiline, v Liptovskom Mikuláši a rovnako aj v Bratislave.

Aby sme však kolektív o niečo viac stmelili a zároveň oboznámili o všetko dôležitom, rozhodli sme sa zorganizovať KICK OFF. Výber polohy bol jednoznačný. Hotol Boboty vo Vrátnej nás okúzlil minulý rok natoľko, že sme sa rozhodli túto tradíciu zachovať.

 

Ako sa nám darilo v roku 2022? Čo sa nám podarilo a čo zasa nie? Čo nás čaká v ďalšom roku? Vízie a ciele? Na všetky tieto otázky sme sa snažili nájsť odpoveď. Dostatočná informovanosť je predsa tým správnym kľúčom k úspešnému dosahovaniu spoločných cieľov.

Program bol naozaj rozmanitý. Stihli sme odprezentovať každé jedno oddelenie. Pri spoločnostiach našej veľkosti, je to naozaj premakaný time-management. Náš interný event otvoril predseda predstavenstva Roman Kytka. V krátkosti, no jasne a zreteľne zhrnul najvýznamnejšie udalosti minulého roka. Z pohľadu čísel sa na minulý pozrel náš generálny a obchodný riaditeľ. Výsledky nás milo prekvapili a dokázali, že je náš potenciál omnoho vyšší ako si častokrát myslíme.

 

IKT a produktové oddelenie malo už o niečo technickejší ráz. Ako by to ale inak bolo, veď sme predsa IT firma. 😊 Ako to je s našou produktovou rodinou WebJET, porozprával produktový riaditeľ Ľuboš Balát. A veru, máte sa na čo tešiť. Odhrňte závesy, čoskoro prichádza nová verzia nášho CMS!

 

Po takejto téme by to ale chcelo mierne odľahčenie. Čo tak kvíz pod vedením našej HR dušičky Petry? Okrem toho, predstavila naše finančné oddelenie a recepciu. Bez našich šikovných dám by to predsa nešlo. Poriadok v objednávkach, faktúrach a zmluvách, to musí byť!

Rok 2023 sa bude niesť v znamení transformatizácie. Cieľom je vyššia efektivita a sprehľadnenie procesov. Iba tak zo seba dokážeme vydať to najlepšie. A my chceme byť tými najlepšími! Dôkazom toho sú aj pozitívne vonkajšie vzťahy. O nich nám porozprával náš riaditeľ pre vonkajšie vzťahy – Ľubor Štefík. Po ňom nasledovala prezentácia marketingového a projektového oddelenia.

 

Posledné dve prezentácie sa niesli v duchu IWCP a bezpečnosti. Tá je dnes neodmysliteľnou súčasťou sveta informačných technológií. Ozaj, čítali ste už článok, ktorý vznikol v spolupráci s portálom REFRESHER? Venuje sa práve kybernetickej bezpečnosti na internete. Nájdete ho priamo TU.

 

Prezentačná časť je na konci. A čo teraz? Chutná večera a voľná zábava podľa individuálnych predstáv. Boboty ponúkajú naozaj širokú škálu možností. :)

 

Ďakujeme za účasť kolegovia! Tešíme sa na ďalší ročník...

Ešte niečo viac?

Zaujímavé články, novinky
a pohľad do zákulisia.

Na našom blogu sa nacházda
množstvo zaujímavých článkov.

Zobraziť všetky články
IWAYNEWS
Kariéra 19