Charitatívne vianočné trhy v InterWay

Domov / Blog / Charitatívne vianočné trhy v InterWay
09.12.2019 1 min Pomoc druhým

Čas Vianoc sa nezadržateľne blíži, a preto je pomoc druhým na mieste. My v InterWay sme sa do toho vložili tradičnou charitatívnou akciou.

1 tím = spoločne pre dobrú vec

Každoročne sa naši zamestnanci podieľajú na organizácii veľmi milej, charitatívnej akcie zvanej Charitatívne vianočné trhy v InterWay. Myšlienkou tejto akcie je pomoc ľuďom, ktorí v živote nemali také šťastie ako niektorí z nás. Spoločne ako jeden tím sa rozhodneme, komu vyzbierané peniažky podarujeme. A ako to funguje?

Každý zamestnanec prispeje na vianočné trhy niečím z vlastnej tvorby. Vítané sú koláčiky, rôzne slané dobrotky, výrobky z vlastnej dielne, či tekutý chlebík do brucha (veď sme po pracovnej dobe) . Následne na trhoch, ktoré robíme na našej terase, tieto vecičky predávame. Každý prispeje do prasiatka koľko môže a koľko uzná za vhodné. Takouto zábavnou formou nielen stmeľujeme tím, pripravujeme sa na Vianoce, ale hlavne pomáhame tam, kde to má význam.
Tento rok sme sa rozhodli venovať naše peniažky postihnutým detičkám v Liptovskom Mikuláši. O tom ako, Vám ukážeme však až v ďalšom príspevku.

A takto to na našich trhoch vyzeralo. Škoda, že cez fotky nemôžete cítiť tú neskutočnú vôňu a atmosféru.

 

Ešte niečo viac?

Zaujímavé články, novinky
a pohľad do zákulisia.

Pomoc druhým
Pomoc druhým 25.03.2020

Pomoc druhým

Prečítať

Na našom blogu sa nacházda
množstvo zaujímavých článkov.

Zobraziť všetky články
IWAYNEWS
Kariéra 19