AFCEA, už 20 rokov na scéne

Domov / Blog / AFCEA, už 20 rokov na scéne
09.06.2023 2 min. Podpora a rozvoj

Poznáte progresívnu platformu zameranú na zdieľanie znalostí, riešení a zosúlaďovanie požiadaviek verejného a súkromného sektora v oblasti informačných a komunikačných technológií, kybernetickej bezpečnosti a krízového manažmentu? Hovoríme o AFCEA Slovakia, ktorá nedávno oslávila svoje 20. narodeniny. InterWay, ako blízky partner bol súčasťou osláv taktiež.

Oslava sa konala 25.mája 2023 v Kaštieli Pálffy (Svätý Jur). Podujatia sa zúčastnili vysokí predstavitelia AFCEA International a Europe, zástupcovia spoločností zo sektora IT, členovia a samozrejme aj priatelia AFCEA Slovakia. Celý večer mal pod palcom Miroslav Brvnišťan, ktorý ho nielen otvoril, no rovnako tak poďakoval všetkým partnerom.

Neostalo však iba pri tom, rozdávali sa aj ocenenia. A jedno z nich sme si zaslúžili aj my. Ako poďakovanie za to, že sme sa pridali ruku k dielu a aj vďaka nám môže AFCEA Slovakia rásť a napredovať.

 

Vedeli ste, že AFCEA Slovakia zastáva názor, že hľadanie primeraného a efektívneho riešenia prostredníctvom diskusií, konzultácií a neustáleho vzdelávania sa, je správna cesta?

Ďakujeme za pozvanie a želáme veľa úspechov do ďalších rokov.

Zdroj: www.afcea.sk

 

Ešte niečo viac?

Zaujímavé články, novinky
a pohľad do zákulisia.

Na našom blogu sa nacházda
množstvo zaujímavých článkov.

Zobraziť všetky články
IWAYNEWS
Kariéra 19