Deň, ktorý je venovaný tomu najcennejšiemu

Domov / Blog / Deň, ktorý je venovaný tomu najcennejšiemu
13.06.2023 4 min. Interné aktivity

Zdravie je dôležité z mnohých dôvodov. Prvým z nich je, že zdravie je základom kvalitného života. Keď sme zdraví, môžeme si plnohodnotne užívať každodenné aktivity, vykonávať prácu, stretávať sa s priateľmi a rodinou a realizovať svoje sny a ciele. Zdravie nám poskytuje fyzickú a psychickú pohodu, čo prispieva k našej celkovej spokojnosti.

Druhým dôvodom je, že zdravie ovplyvňuje našu produktivitu. Keď sme zdraví, máme väčšiu energiu a sústredenosť na vykonávanie úloh. Zlepšuje sa naša výkonnosť vo škole, práci a ďalších oblastiach života. Zdravý životný štýl a dobré fyzické a duševné zdravie nám umožňujú byť efektívni a úspešní.

Tretím dôvodom je prevencia chorôb a dlhodobých zdravotných problémov. Starostlivosť o svoje zdravie a dodržiavanie zdravého životného štýlu môže predchádzať mnohým ochoreniam a ochrániť nás pred rizikami, ako sú obezita, srdcové choroby, cukrovka a iné vážne zdravotné problémy. Zdravie je cenným aktívom, a preto je lepšie investovať do prevencie, než sa potom snažiť liečiť ochorenia.

 

V InterWay si tému ZDRAVIA cenníme. Rozhodoli sme sa teda zorganizovať deň, ktorý je naň zameraný. Začal chutnými a zdravými raňajkami, pokračoval odbornými vyšetreniami. 

 

V našich nových priestoroch sme mali možnosť absolvovať rôzne odborné vyšetrenia. Aby toho nebolo málo, doplnili sme aj online prednášky. 

-Sonografické vyšetrenie karpálneho tunela. 

-Vyšetrenie kože a kožných znamienok dermatológom. 

-Vyšetrenie srdca. 

-Komplexné glaukómové vyšetrenie očným lekárom. 

-Fyzio workshop: Nevhodné pohybové návyky. 

-Ako a prečo skvalitniť svoj spánok: štúdiami podložené tipy a triky. 

-Prednáška s psychologičkou: Somatika – keď za emócie rozpráva naše telo.

 

Ďakujeme ti InterWay, že sa aj takouto formou staráš o naše blaho. :)

 

Ešte niečo viac?

Zaujímavé články, novinky
a pohľad do zákulisia.

Na našom blogu sa nacházda
množstvo zaujímavých článkov.

Zobraziť všetky články
IWAYNEWS
Kariéra 19