Futsalový turnaj 2022, ktorý stmelil kolektív!

Domov / Blog / Futsalový turnaj 2022, ktorý stmelil kolektív!
06.05.2022 2 min. Interné aktivity

Firemné futsalové a futbalové turnaje, ktoré boli naplánované pre rok 2022 sa bohužiaľ neuskutočnia. Dôvodom je pretrvávajúca a nepriaznivá epidemiologická situácia v súvislosti s ochorením COVID-19.

Nie, nie. Toto je skutočne iba fór! COVID sa predsa konečne stiahol do úzadia a my sa tak môžeme zúčastňovať mnohých zaujímavých aktivít. Bolo to tak aj v prípade futsalového turnaja 2022. A.K.A - Information & Communication Technology Football Challenge. 


Tento turnaj sa konal v tej najmodernejšej a najnovšej bratislavskej hale, skolaudovanej len v roku na Junáckej ulici v areáli Pasienky, v tesnej blízkosti nákupného centra VIVO. Musíme zhodnotiť, že tento priestor je naozaj úchvatný! 

Turnaj sa konal v sobotu a ani mierne upršané počasie sa na atmosfére neodzrkadlilo. Tím InterWay predviedol naozaj bravúrny výkon, ktorý náš tím stmelil o to viac. Zúčastnených naozaj nebolo málo. Spomenúť môžeme napríklad: Deutsche Telekom IT Solutions, Dell, IBM či Asseco Central Europe.

Sme veľmi vďační, že sme sa takéhoto podujatia mohli zúčastniť a stráviť takto príjemný deň v spoločnosti našich kolegov, ale aj konkurentov. Veď predsa, ako sa to hovorí? Športu ZDAR! A my sa už teraz nevieme dočkať ďalšieho ročníka. 


Viac informácií o organizátorovi? Žiaden problém.

Situm Sports patrí do skupiny SITUM a je spoločnosťou špecializujúcou sa na športové akcie, turnaje a ligy. Je lídrom na trhu organizácie firemných športových akcií a nadväzuje na skúsenosti získavané od roku 2007. Okrem vlastných športových akcií a turnajov organizuje aj eventy na kľúč, podľa zadania klienta. Pri komplexných akciách presahujúcich športový rámec spolupracujeme s našou sesterskou agentúrou Situm Events.

 

 

Ešte niečo viac?

Zaujímavé články, novinky
a pohľad do zákulisia.

Na našom blogu sa nacházda
množstvo zaujímavých článkov.

Zobraziť všetky články
IWAYNEWS
Kariéra 19