INTERWAY už 20 rokov na scéne

Domov / Blog / INTERWAY už 20 rokov na scéne
06.12.2017 Interné aktivity

Rok 2017 bol pre našu spoločnosť skutočne významný. A nielen tým, že sme sa zasa posunuli v našej práci o rok dopredu, vylepšili naše produkty, či priviedli na svet celkom nový WebJet DMS, ale hlavne preto, že spoločnosť InterWay pôsobí na IT scéne už krásnych 20 rokov.

Áno, počítate dobre, spoločnosť InterWay založili dvaja bratia - Petr Weber a Richard Weber presne v roku 1997 a hrdo vedú spoločnosť tým správnym smerom dodnes. Určite všetci viete, že prebojovať sa v IT svete medzi tých najlepších je skutočne náročné. Táto oblasť je nielen veľmi turbolentná, ale aj konkurencia je poriadne veľká. Preto nás teší, že môžeme hrdo vyhlásiť, že za 20 rokov našej pôsobnosti na trhu sme sa dokázali vypracovať medzi elitu a zaradiť sa do radov významných slovenských IT spoločností.

 

Za 20 rokov sme toho dokázali naozaj veľa. Neprestali sme bojovať ani v časoch, keď by to iné spoločnosti možno vzdali :-) Za tento úspech však vďačíme nielen našim partnerom a zákazníkom, s ktorými spolupracujeme, ale aj našim zamestnancom. Sme radi, že tu, v InterWay, sú zamestnanci nielen naši kolegovia, ale zároveň aj naši priatelia a tvoria jednu veľkú "InterWejácku" rodinu. Aj vďaka tejto príjemnej priateľskej atmosfére prichádzame stále s novými myšlienkami a technológiami, aby sme tak Vám, našim zákazníkom, prinášali stále nové, lepšie a kreatívnejšie riešenia ušité priamo na mieru. 

Náš úspech je skutočne viditeľný, o čom svedčí aj výskum prieskumu Fast50 spoločnosti Deloitte, podľa ktorého sa InterWay stala jednou z najrýchlejšie rastúcich spoločností nie len na Slovensku, ale aj v centrálnej Európe. Významným milníkom pre našu spoločnosť bolo, že sme sa stali súčasťou nadnárodnej korporácie Asseco.

Ku každému okrúhlemu jubileu patrí aj poriadna oslava. My sme sa našich 20 rokov rozhodli osláviť v kruhu našich zákazníkov a partnerov, aby sme im aj týmto spôsobom ukázali, ako si nášho spoločného profesijného, a v mnohých prípadov aj priateľského, vzťahu vážime. Slávnostný večer sme otvorili zábavnou inscenáciou Môj dobrý kamarát, v divadle L+S a pokračovali sme vo voľnej zábave v reštaurácii na druhom poschodí. Nechýbalo ani prekvapenie večera, medzi ktoré patrila Light art show Alexa Dowisa, ktorý pomocou svetelnej šou stvárnil životný príbeh založenia spoločnosti InterWay a samozrejme aj narodeninová torta.

 

Aj touto cestou sa chceme všetkým Vám poďakovať, za Vašu priazeň, ktorú nám počas nášho pôsobenia prejavujete. 

 

 

Ešte niečo viac?

Zaujímavé články, novinky
a pohľad do zákulisia.

Na našom blogu sa nacházda
množstvo zaujímavých článkov.

Zobraziť všetky články
IWAYNEWS
Kariéra 19