Interné aktivity

13.08.2021 Interné aktivity

Aké je to skočiť do Divokej vody, hrať paintball pri teplote 30 stupňov, vypadnúť z raftu, či len tak chillovať na paddleboarde. Aj toto všetko a ešte mnoho iného sme si vyskúšali na našom teambuildingu v Čuňove.

Po dlhej dobe opäť spolu. K O N E Č N E. Povedzme si narovinu, súčasná situácia je náročná a pandémia Covid-19 nikomu absolútne neprospieva. Sme síce IT-čkári a vieme pracovať z domu. no trpia najmä naše zamestnanecké vzťahy. Nie sme tak často v osobnom kontakte, vidíme sa cez obrazovky. Už sme si povedali dosť a keď to situácia čo len trošku dovolila, zorganizovali sme si Teambuilding. A ako inak vybiť nahromadenú energiu, dostať zo seba stres, ktorý pandémia prináša? ADRENALÍN. Toto slovo sme mali stále v mysli, keď sme riešili koncept letného teambuildingu. Pozrite sa ako to nakoniec vypálilo.

Bolo jasné, že spoločné akcie chýbali každému z nás, keďže sa zúčastnilo viac ako 70% kolegov, ktorí prišli nielen z Bratislavy ale aj zo Žiliny a Liptovského Mikuláša. Po krátkom príhovore, výbornom obede sme sa vrhli na aktivity. Tou najhlavnejšou bol zjazd raftom na Divokej vode. Počasie bolo ako na objednávku, teplé lúče zabezpečili, že nálada bola na najvyššom stupienku, a keď k tomu pridáte radosť z osobného stretnutia obľúbených kolegov, musí z toho byť dobrá párty. 

Vyskúšali sme si, aké to je, keď vás odnáša divoká voda a vy už naozaj neviete kde máte hlavu. To je riadny adrenalín, to Vám poviem. Inak, najlepšie to zvládli naše 50-kilové kolegynky, klobúk dolu baby! Ďalej sme sa naučili ako je treba spoločne zabrať, aby ste sa „nevytrepali“ z raftu pri prvej zákrute. Okrem toho sme skúsili paddleboarding, kajakovanie či člnkovanie. Tento skvelý deň sme zakončili volejbalovým turnajom, skvelou opekačkou a nočným kúpaním v bazéne. Ale to už je cenzurované, ak chcete vedieť, ako to dopadlo, pridajte sa k nám a zažite naše legendárne teambuildingy spolu s nami. Šikovných ľudí hľadáme stále. 

HR, Peťa

Ešte niečo viac?

Zaujímavé články, novinky
a pohľad do zákulisia.

Na našom blogu sa nacházda
množstvo zaujímavých článkov.

Zobraziť všetky články
IWAYNEWS
Kariéra 19