Pomáhame tým, ktorí nemajú hlas

Domov / Blog / Pomáhame tým, ktorí nemajú hlas
21.05.2024 4min. Pomoc druhým

V InterWay si uvedomujeme, že sú tu medzi nami stvorenia, ktoré potrebujú našu pomoc a podporu.

Preto sme sa rozhodli venovať našu pozornosť a srdcia útulku -Sloboda zvierat, ktorý sa neúnavne stará o opustené a týrané psíky.

 

Nedávno sme mali možnosť prispieť k lepšiemu životu pre desiatky psov, ktorí našli dočasný domov. S hrdosťou oznamujeme, že sme darovali takmer tonu granúl, množstvo diek, uterákov a misiek pre psov.

Tento dar nebol len materiálnym príspevkom, ale aj prejavom našej solidarity a úcty k práci, ktorú vykonávajú pracovníci a dobrovoľníci útulku.

 

Pre nás v InterWay je nesmierne dôležité podeliť sa a podporovať organizácie, ktoré sa venujú takýmto ušľachtilým činnostiam. Uvedomujeme si, že každá spoločnosť má svoju zodpovednosť voči komunite a svetu okolo seba. Zvieratá v útulkoch často trpia nedostatkom základných potrieb a náš dar im poskytne nevyhnutné veci, ktoré im aspoň na chvíľu spríjemnia život.

Sloboda zvierat je pre nás viac ako len útulok. Je to miesto, kde sa každodenne odohrávajú malé zázraky. Každý zachránený život, každý uzdravený psík a každá adopcia sú dôkazom, že láskavosť a starostlivosť majú nesmierny význam.

 

Veríme, že náš príspevok pomôže pracovníkom a dobrovoľníkom útulku pokračovať v ich úžasnej práci a poskytovať ešte lepšiu starostlivosť svojim zvieracím zverencom.

Chceli by sme sa poďakovať útulku Sloboda zvierat za ich neutíchajúcu snahu a obetavosť. Naša spoločnosť bude naďalej hľadať spôsoby, ako podporovať takéto dôležité projekty a pomáhať tam, kde je to najviac potrebné.

 

Na záver, tento dar je len malým krokom k lepšiemu svetu, ale veríme, že každý krok sa počíta. Spoločne môžeme dosiahnuť veľké veci a urobiť svet lepším miestom nielen pre nás, ale aj pre našich štvornohých priateľov.

 

 

Ešte niečo viac?

Zaujímavé články, novinky
a pohľad do zákulisia.

Na NAŠOM MESTE nám záleží.
Pomoc druhým
Pomoc druhým 25.03.2020

Pomoc druhým

Prečítať

Na našom blogu sa nacházda
množstvo zaujímavých článkov.

Zobraziť všetky články
IWAYNEWS
Kariéra 20