Dajte STOPKU záplave nepodstatných informácií

Domov / Blog / Dajte STOPKU záplave nepodstatných informácií
11.04.2023 3 min. Z našej IKT dielne

Poznáte to. Občas je teho priveľa. Množstvo zbytočných informácií, ktoré k životu ani nepotrebujete. Všade okolo vás a vy ste bezradný. Ako s týmto problémom radikálne naložiť?

WebJET LMS môže byť adekvátnym riešením. Kurzy a termíny majú niekoľko nových obmedzení. Akých? To sa dozviete o pár riadkov nižšie. :)  

 

 

Keďže WebJET LMS nie je len podnikové LMS, kurz môžete priradiť na skupiny, môžete to brať ako triedy, ktoré poznáte zo svojich školských lavíc.

V podnikovej sfére to môže byť skupina ľudí s rovnakým profesijným záujmom ale odlišným zaradením v organizačnej štruktúre. Môžu to byť napríklad pokladníci zo všetkých pobočiek nákupného reťazca. Ak ku kurzu priradíte skupinu, kurz sa bude zobrazovať len členom vybranej skupiny. Ďalšou možnosťou je priradenie kurzu podľa organizačnej štruktúry. 

Pre lepšiu predstavivosť by to zrejme chcelo nejaký ten príklad. Môže to byť kurz Zmeny v daniach pre rok 2023, ktorý by mali absolvovať len zamestnanci z finančného oddelenia. Po samotnom výbere oddelenia sa kurz zobrazí vybranému oddeleniu. No nie je to easy?

PS: Samozrejmosťou je aj vypnutie zobrazovania kurzu alebo časové obmedzenie kurzu.

Kurz je viditeľný pre úplne všetkých, ale občas sa z nejakého dôvodu (napríklad ak všetci v jeden čas nemôžu opustiť pracovisko,  problém s infraštruktúrou a podobne) môže stať, že nie všetkým študentom chcete termín sprístupniť. Je teda potrebné študentov zatriediť podľa skupín. Samozrejme, samotným používateľom umožniť výber len z dostupných termínov.

Mimochodom! Termín obsahuje taktiež možnosť schválenia žiadosti študenta. Vtedy je po prihlásení študenta na kurz potrebná akcia inštruktora alebo manažéra termínu. Inštruktorom môže byť osoba zodpovedná za kurz a manažérom môže byť nadriadený študenta.

Možností na obmedzenie zobrazenia kurzu alebo termínu je relatívne dosť. A vy nimi viete pokryť širokú škálu reálnych potrieb zákazníkov. 

Čo nás čaká nabudúce? 

Predstavíme si ďalšie možnosti termínov a ich jedinečný význam v kurze. Tešíte sa? 

 

Ešte niečo viac?

Zaujímavé články, novinky
a pohľad do zákulisia.

Na našom blogu sa nacházda
množstvo zaujímavých článkov.

Zobraziť všetky články
IWAYNEWS
Kariéra 19