Teambuilding 2019 - spolu dokážeme viac

Domov / Blog / Teambuilding 2019 - spolu dokážeme viac
15.11.2019 Interné aktivity

Budovali sme tímového ducha. Tentokrát netradične, ale stále s veľkou dávkou humoru a zábavy.

A prečo netradične? Tento rok sme sa rozhodli okrem klasických teambuildingových aktivít aj reálne pomôcť tam, kde treba. Ale pekne po poriadku.

Naša cesta z Bratislavy je klasicky, ako vždy, posunutá o pol hodinu. Lebo mešká, ten a ten kolega. Nepomáhajú ani varovné e-maily, že kto príde neskoro má smolu a vyrážame bez neho :-) Vždy počkáme, ale nikomu to nehovorte. 

Kompletne nastúpení v autobuse vyrážame smer - tohtoročný teambuilding. Našou cieľovou destináciou je oblasť Rajec, konrétne Rajecká Lesná. Ubytovanie sme vyberali schválne - na samote u lesa, kde sa naši zamestnanci mohli dosýtosti "vyhulákať"a nevadilo to nikomu, snáď len jeleňom, ktorí boli ale aktuálne v ruji a robili hluk viac ako niektorí z nás :-)

Témou teambuildingu bolo #priložrukukdielu, a tak sme zapojili každého, kto mal chuť. Prvý deň sme si spoločne vyskúšali aktivity ako napríklad airsoft, házanie sekerou, streľba z luku, ale aj adrenalínovejšie verzie ako zipline, zorbing či tarzaniu dráhu.  Verte mi, nikdy sa tak nepsoliehate na kolegu, ako keď viete, že drží vaše lano a len vďaka nemu nespadnete z 5 metrovej výšky, keď staviate vežu z bedničiek od piva (áno, aj to sme robili).

Druhý teambuildingový deň naše cesty smerovali na hrad Lietava. Naším cieľom bolo prispieť k záchrane tohto druhého najväčšieho slovenského hradu. Združenie, ktoré tu už niekoľko rokov funguje a snaží  sa oživiť zašlú slávu tejto dominanty Rajeckej oblasti, nás srdečne privítalo hneď ráno. Po spoločných raňajkách sme si vyhrnuli rukávy a pustili sa do práce. Jednotlivé tímy pracovali na triedení kameňa, kopaní jamy pre elektrické vedenie, kosenie a skrášľovanie okolia, či stavaní novučkých lavičiek, ktorými naša spoločnosť prispela k pohodliu na hrade. Každý z nás pridal ruku k dielu a spoločnými silami sme po sebe zanechali viditeľný výsledok. 

Ku každému teambuildingu patrí zábava do rána, kopeeec smiechu a málo spomienok :-) ale o tom niekedy osobne, ked sa pridáte k nám, ako náš nový zamestnanec - parťák na teambuildingy.

Význam teambuildingových aktivít vnímame v InterWay veľmi  pozitívne. Najmä vďaka spoločným chvíľam sa nám darí utužovať kolektív, zlepšovať vzťahy na pracovisku a v neposlednom rade, budovať priateľstvá. 

Ešte niečo viac?

Zaujímavé články, novinky
a pohľad do zákulisia.

Na našom blogu sa nacházda
množstvo zaujímavých článkov.

Zobraziť všetky články
IWAYNEWS
Kariéra 19